Glosa, corrandes...

Ja fa un temps que volto en món de la glosa, no ho recordo massa, molt activament sí que ho tinc clar, des que vaig començar a l'escola de glosa el 2012, assitint a la primera escola, però feia temps que a la distància ho mirava.

Sempre havia cantat caramelles, de petita amb el meu pare (als campings on passavam la setmana santa), més tard dirigint caramelles al meu poble, Manlleu, dirigint i cantant a la coral Xicalla de Vic (fins i tot em van dedicar una corranda!), però sempre eren corrandes preparades, per l'ocasió, però preparades.

Suposo que algun any dels que explico vaig anar a petar a la web de Cor de Carxofa i el seu manual d'iniciació a la glosa. Per sort al cap d'un temps van fer una escola d'estiu de glosa i m'hi vaig apuntar.

A partir de llavors he tingut moltes experiències amb la glosa i n'he fet un recull, en aquest blog. Clicant a la imatge veureu què he escrit en aquest blog

A mesura que he anat trobant material, n'he escollit uns que em poden servir mostrar ben bé la melodia de cada cançó o qui és el personatge en qüestió. Per això he organitzat el que trobeu a continuació (amb la plataforma Sites de google)

Comentaris