Aniversari del GFManlleu

I directe del blog del GFM que diu

El Grup Fotogràfic Manlleu, estem de festa.
El 2012 celebrem els 30 anys d'història.
Durant aquests 30 anys hem anar celebrant activitats fotogràfiques conegudes arreu de la geografia catalana, ja sigui pel prestigi adquirit durant aquests anys o per la varietat de massa humana que el conformem.
Tenim un lligam històric amb la ciutat de Manlleu, i l’estreta col.laboració amb altres entitats de la manlleuenques, li ha atorgat un caràcter especial i familiar.
És una entitat oberta a la comarca, així com ho demostren els socis que la conformen, provients d'altres poblacions d'Osona.
Fem reunions cada dimecres a Can Puget de 9 a 11 del vespre, aquestes són obertes a tothom amb l’interès fotogràfic. Cada any organitzem diverses destinades a la difusió de la fotografia a la comarca d’Osona. Durant el 2012 el GFM tenim previst multiplicar-les.
Dotzenes d’actes com; sortides fotogràfiques, conferències i tallers destinats a experts i profans ompliran un calendari atapeït que finalitzarà amb una exposició centrada en la part més humana de la ciutat de Manlleu.

La primera activitat s'inicia el dia 1 de gener de 2012 i està prevista que es mantingui durant tot l'any, és una activitat col.lectiva dels fotografs i les fotògrafes de l'entitat. Cada dia es penjarà una foto a fotodiari.cat, d'un autor diferent, serà la foto del dia que ofereix l'entitat a tothom que la vulgui gaudir.

Així donarem el tret de sortida. Us hi esperem a tots en aquesta celebració!


Doncs això...espero que ens seguiu
i que tinguem tots un molt bon any 2012!

Comentaris