La mà de Manlleu i el voluntariat

Avui he quedat a les 2 del migdia amb la Kafaya, no sabia massa de què parlariem, però vaig pensar que seria emocionant ensenyar-li la mà de Manlleu més antiga que tenim. 

Així ho hem fet. Ha estat divertit, la Kafaya té molta curiositat, és fàcil parlar amb ella perquè li interessa Manlleu i tot el què l'envolta. Hem caminat pels carrers antics, hem mirat els llindars de les cases, i hem pensat quines històries podria haver-hi.... 


Foto extreta de: https://www.manlleu.cat/manlleuarqueologia/detall_jaciment.php?jaciment=dalt-vila

Després hem parlat de Can Puget i què hi havia. L'hem visitat, hem pujat fins a dalt de tot per veure que hi ha la ràdio i despatxos d'algunes regitories. Hem parlat de l'organització d'un poble, l'ajuntament, l'alcalde, les regidories.

També hem vist l'esglèsia de Santa Maria, a l'altra banda de la plaça i hem acordat que algun dia la visitariem.

Se'n havia acabar l'estona i l'he acompanyat un tros de camí fins a casa seva per pensar on quedariem la setmana que ve, que jo ja tornava a treballar i no pot ser abans de les 6. Hem quedat el dimarts vinent, a un bar de la cantonada del parc de l'Àngela Roca... ja ens acomiadàvem i hem vist el cementiri, i no hem pogut acabar sense fer-nos preguntes de com s'enterren diferent la gent aquí Manlleu i al seu país. És que quan xerrem, no podem parar!

Que bé que ens ho hem passat.

Avui ens hem fet un retrat. Hem quedat així de xules!

Comentaris